IEHANA-brand 100% romanesc!💕

Cum deja v-am obisnuit aleg intotdeauna tot ce este mai bun ,dar NATURAL,pentru tenul meu!💁

Mereu am incurajat afacerile mici, afacerile de familie care au si o poveste uimitoare in spate.Imi aduc aminte si acum cu ce bucurie asteptam vacanta de vara, numai sa fug la tara la bunici, sa imi intalnesc prietenii,sa facem diverse mancaruri din plante si nisip,ah dulce copilarie ,fara griji!💕

Si acum sa revenim la ale noastre...💆

Faptul ca au reusit atat de frumos sa prelucreze roadele naturii, din grija pentru noi au creat cosmetice organice de lux!Astazi am placerea sa va povestesc putin despre ele!

Pentru ca pielea din zona fetei este cea mai expusa atat la razele UV cat si la stres si poluarea mediului ,are nevoie de un mic ajutor!


Produsele care au reusit sa ma convinga sa devina un must have sunt:

  • Serum Niacinamide 10% & Trifoi Rosu, toate tipurile de ten   

Niacinamide. O formă a vitaminei B3, este un ingredient benefic în special pentru pielea problematică: acnee, roșeață asociată cu rozaceea, inflamații. S-a dovedit eficiența și în cazurile de hiperpigmentare postinflamatorie. Functioneaza precum o barieră naturală de protecție a pielii, hidratează intens și reduce apariția ridurilor, îmbunătățind textura pielii. Proprietăți: atenuează acneea și petele, reduce roșeața și hiperpigmentarea, protejează pielea precum o barieră, previne pierderea apei din țesutul pielii, imbunătățește elasticitatea pielii, reglează sebumul.

Trifoi Roșu. Acesta conține compuși care pot imita estrogenul. Prin urmare, ajută la încetinirea îmbătrânirii pielii și menținând tenul tânăr și suplu

  • Balm Multifunctional pentru Ochi,Obraji si Buze 

Vegan, roz și delicios. Se poate aplica atât pe buze, obraji, cât și pe pleoape, pentru un plus de hidratare si strălucire.


  • Demachiant solid pentru Toate Tipurile de Ten, Vetrice Albastra și Nalba, Balm Cleanser

Formula eficientă cu unt de shea & de nucă de cocos, elimină machiajul, uleiul și impuritățile, în timp ce vetriciea albastra Marocană și extractul de nalbă îndepartează delicat celulele moarte ale pielii. Rezultatul? Un ten proăspat și radiant.

  • Perfect Skin Crema Hidratanta cu Vitamina E 0,5% si Squalane, Ten Uscat si Sensibil
Crema de față Iehana Perfect Skin conferă pielii o hidratare de lungă durată și un aspect radiant. Formula eficientă ce are la bază apă Kangen și extracte naturale din plante îi va oferi tenului prospețime și vitalitate.




Iehana cosmetice organice de lux pentru ten,par si corp!

                          100% naturale!

Spor la testat!  https://iehana.com/ro/ 💓

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

🌸Farmacia Izvorul Tamaduirii🌸

Despre mine…♡